Skip to content

Recursos Gratuïts (II): Assets per a Videojocs

👉 No podem oblidar-nos de l'art en el món dels videojocs. L'art és, a més, una de les disciplines troncals de l'educació STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics).

🧠 Sabies que els videojocs són considerats per molts com el Desé Art? Existeix un debat de si un videojoc hauria de ser considerat una forma d'art. Personalitats com Hideo Kojima reconeixen la importància dels elements artístics (per exemple, visuals) dels jocs.

🙌 Nosotros Sí consideramos a los videojuegos como piezas de arte. Os dejamos varios ejemplos de juegos que nos encantan. Gris del artista Conrad Roser, una lienzo de acuarela «viviente» que puedes jugar. Journey i Flower de la compañia Thatgamecompany 😉, una delicia visual, puro mindfulness «jueguil». Otro estudio que nos flipa por los puzzles y las mecánicas de juego es Amanita Design. Os recomendamos echar un vistazo a Machinarium i Samorost 😍

🧰 El arte en los videojuegos no solo incluye la parte visual, la música y la narrativa son fundamentales para crear una obra maestra. Seguiremos hablando de todo esto durante toda la Steam Jam. De momento os hemos dejado tres páginas con recursos gráficos que podéis utilizar en vuestros proyectos o como inspiración para crear los vuestros.
https://opengameart.org/
https://itch.io/game-assets/free
https://craftpix.net/freebies/

👍 I tu? Quins són els teus jocs favorits? Comparteix la teua opinió amb nosaltres i tots els participants de Up!Steam amb la nostra comunitat de Discord. Pots entrar amb aquesta invitació.

va