Skip to content

2022-2023

🌱 Up! Steam 4️⃣
MISSIÓ 2030

V tornem a batre rècords amb més de 50 centres i més de 3000 participants. L'objectiu d'aquesta edició consisteix a desenvolupar idees i projectes perquè les nostres ciutats siguen climàticament neutres en 2030. En aquesta edició s'ha posat en marxa el programa d'Ambaixadores perquè dones i homes del món universitari i laboral puguen inspirar, ajudar i avaluar a les futures generacions. Pots vore tots els projectes presentats de totes les edicions en la següent pàgina.

Fes una ullada a la la gala final i entrega de premis.

2021-2022

💡 Up! Steam 3️⃣
STEAM CITY

En la tercera edició d'Up! Steam: STEAM CITY, vam batre el rècord de participació amb més de 115 col·legis i més de 2400 participants. Els diferents equips van competir per desenvolupar els millors projectes per fer les ciutats un exemple de gestió i innovació tecnològica dins del marc de les «Smart Cities». A més, aquest any vam introduir les categories DREAMERS, MAKERS i CODERS per fer la competició més divertida i variada. Pots vore tots els projectes presentats en la següent pàgina.

Pots vore la gala final i entrega de premis.

2020-2021

🎮 Up! Steam 2️⃣
STEAM JAM

A la segona edició d'Up! Steam: STEAM JAM, 90 col·legis i més de 1000 participants van competir per demostrar l'excel·lència a les assignatures STEAM en el terreny dels videojocs i les aplicacions per a mòbil. Pots veure tots els projectes presentats a la següent pàgina.

A més a més, no et perdes la gala final i entrega de premis.

2018-2019

🤖 Up! Steam 1️⃣
Impulsa el teu Talent

La primera edició Up! Steam arranca el 2018 amb el desafiament de desenvolupar eines per conèixer les carreres STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Disseny i Matemàtiques). Amb un enfocament especial a les dones, 45 col·legis van competir per crear projectes innovadors, dels quals sis equips van anar a la gala final per fer una demostració en viu.

Fes una ullada als vídeos de la gala final i l'entrevista a l'equip guanyador.

Gràcies a tots i totes per participar! 💪

va