Skip to content

📜 Anteriores Ediciones

Up! Steam es una competición educativa que ha crecido exponencialmente desde su inicio en 2018. Cada edición ha presentado desafíos únicos desde proyectos para hacer ciudades climáticamente neutras, pasando por aplicaciones en el ámbito de los Apps-Videojuegos y las Smart Cities, aumentando significativamente la participación de colegios y estudiantes año tras año.

Puedes ver los proyectos de las ediciones anteriores en la siguiente 🔍 pàgina.

2022-2023

🌱 Up! Steam 4️⃣
MISSIÓ 2030

V tornem a batre rècords amb més de 50 centres i més de 3000 participants. El objetivo de esta edición consiste en desarrollar ideas y proyectos que nuestras ciudades sean climáticamente neutras en 2030. En esta edición se ha puesto en marcha el programa de Embajadoras para que mujeres y hombres del mundo universitario y laboral puedan inspirar, ayudar y evaluar a las futuras generaciones.

Fes una ullada a la la gala final i entrega de premis.

2021-2022

💡 Up! Steam 3️⃣
STEAM CITY

En la tercera edició d'Up! Steam: STEAM CITY, vam batre el rècord de participació amb més de 115 col·legis i més de 2400 participants. Els diferents equips van competir per desenvolupar els millors projectes per fer les ciutats un exemple de gestió i innovació tecnològica dins del marc de les «Smart Cities». A més, aquest any vam introduir les categories DREAMERS, MAKERS i CODERS per fer la competició més divertida i variada. Pots vore tots els projectes presentats en la següent pàgina.

Pots vore la gala final i entrega de premis.

2020-2021

🎮 Up! Steam 2️⃣
STEAM JAM

A la segona edició d'Up! Steam: STEAM JAM, 90 col·legis i més de 1000 participants van competir per demostrar l'excel·lència a les assignatures STEAM en el terreny dels videojocs i les aplicacions per a mòbil. Pots veure tots els projectes presentats a la següent pàgina.

A més a més, no et perdes la gala final i entrega de premis.

2018-2019

🤖 Up! Steam 1️⃣
Impulsa el teu Talent

La primera edició Up! Steam arranca el 2018 amb el desafiament de desenvolupar eines per conèixer les carreres STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Disseny i Matemàtiques). Amb un enfocament especial a les dones, 45 col·legis van competir per crear projectes innovadors, dels quals sis equips van anar a la gala final per fer una demostració en viu.

Fes una ullada als vídeos de la gala final i l'entrevista a l'equip guanyador.

Gràcies a tots i totes per participar! 💪

va