Skip to content

🤝 Ambaixadores Up! Steam

PODRÀS ASSISTIR A LA FINAL PER A CONÉIXER ALS EQUIPS FINALISTES 🤗

Up! Steam és un programa molt popular promogut pel Consell Social de la Universitat Politècnica de València dissenyat per a promoure la Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques entre l'alumnat de 10 a 16 anys, amb el focus posat especialment en les xiquetes.

Fem una crida a totes les dones i homes que estiguen finalitzant els seus estudis o ja s'hagen convertit en professionals per ajudar a aconseguir aquest propòsit. Per a això hem fundat un programa d'Ambaixadores de Up! Steam para que podáis apoyar con vuestros conocimientos y experiencia en ciencia y tecnología a las futuras generaciones de jóvenes.

Les persones que participe en el programa podran ajudar i avaluar els projectes dels equips participants en la competició de Up! Steam. Si t'unixes al nostre programa, tindràs l'oportunitat d'avaluar els projectes seguint una sèrie de criteris objectius. A més, podràs donar el teu feedback i recolzar als equips perquè puguen portar el seu projecte al màxim de les seues capacitats.

Aquelles persones que es convertixquen en ambaixadores seran reconegudes en aquesta pàgina i rebran un diploma acreditatiu. La participació en el programa exigeix un compromís d'almenys quatre hores per a la part d'avaluació de projectes, però si voleu anar més enllà, tindreu l'oportunitat de convertir-vos en mentors i ajudar als equips personalment.

🤩 Privilegis que obtens

  • Las participantes en el programa Embajadoras de Up! Steam recibirán un reconocimiento público por su trabajo.
  • Recibirás un diploma acreditativo por tu participación.
  • Invitación a la ceremonia final donde podrás conocer a los equipos finalistas y sus proyectos.
  • Recibirás un pack de bienvenida con regalos de la Càtedra STEAM.
  • Reconocimiento de horas por la UPV hasta un máximo de 1 crédito en función de las horas dedicadas.

👇 Condicions

  • Les participants en el programa «Ambaixadores» de Up! Steam han de ser majors de 18 anys i no poden participar de forma activa com docents i/o tutors i/o familiars dels equips inscrits o participants en l'edició actual de Up! Steam.
  • Les participants han d'apuntar-se en aquest formulari per manifestar el seu desig de col·laborar com a voluntàries de la competició de Up! Steam.
  • Les participants es comprometen a dedicar un temps mínim de 4 hores a avaluar projectes dels equips participants.
  • Aquelles participants que avaluen un mínim de 8 projectes rebran un diploma acreditatiu com a ambaixadores de Up! Steam de la Universitat Politècnica de València.

Si estàs interessada, deixa ací les teues dades i ens posarem en contacte amb tu personalment per donar-te més informació.

✍️ Formulari d'inscripció

El formulario de inscripción está cerrado. Se volverá a abrir en la siguiente edición: Up! Steam6. No te lo pierdas!

va